Wonen in de Valkenboskerk
ga naar project
33-new-side3-2-photo
Extra (duurzame) woonruimte aan de Laan van Poot

Meer woonruimte. In deze tijd van woningnood is dat een veelgehoorde wens. Aan de Laan van Poot hebben wij een ontwerp gemaakt waar door middel van een aanbouw en het vergroten van de dakkapellen meer leefruimte ontstaat.

In de aanbouw is ruimte voor een open keuken en extra zitruimte. Op de plaats waar de keuken stond, is nu ruimte voor een werkkamer die gebruikt kan worden voor pottenbakken. Daarnaast is er ook een droogruimte voor de potten. Vanuit de bestaande woonkamer zal een nieuw raam een leuke doorkijk bieden op de creaties die staan te drogen.

De aanbouw is ontworpen van donker- en lichtgrijs zink met een grote glazen pui. Over de hele breedte is er de mogelijkheid om de pui door middel van houten schuifpanelen dicht te maken.

ga naar project
De transformatie van ons eigen kantoor
ga naar project
Transformatie van school- naar woongebouw
ga naar project
Transformatie jaren 70 kantoorpand
ga naar project
Dakopbouw in Amsterdam verbindt binnen met buiten
ga naar project
Monumentaal pakhuis Amsterdam
ga naar project
De bouw vordert op Bezuidenhoutseweg
ga naar nieuwsbericht
Een vrijstaande woning als binnenstedelijke inbreiding
ga naar project
Bekijk onze vacatures
ga naar pagina
Van koetsfabriek naar stadsvilla
ga naar project