valkenbos-nieuws-vierkant

Verkoop infodagen Valkenboskerk


Onze architect Ellen de Graaf vertelt in een video meer over de transformatie van de Valkenboskerk. Benieuwd geworden? Op 26 en 30 november worden verkoop infodagen gehouden in de Valkenboskerk. Meer over de verkoop van de appartementen lees je hier: https://wonenindevalkenboskerk.nl/


ga naar nieuwsbericht
render-768x768

Vergunning voor verdichtingsproject in Den Haag


Binnen de stad liggen er altijd kansen voor verdichting. In plaats van de stad verder te laten uitdijen, maken we graag optimaal gebruik van reeds bebouwde ruimte. Dat is pas duurzaam! 
ga naar nieuwsbericht
768x768-woonboot

De vergunning is binnen!


De vergunning is binnen voor de transformatie van de woonark aan het Gordelpad in Rotterdam!

ga naar nieuwsbericht
nieuws-valkenboskerk-vierkant

Vergunning voor de Valkenboskerk


Een nieuwe mijlpaal is bereikt in de transformatie van de Valkenboskerk. Gisteren ontvingen wij de bouwvergunning!

ga naar nieuwsbericht
vierkant-splitsen-nieuws

Weer splitsen in Den Haag?


Sinds enkele jaren geldt er in Den Haag een splitsingsverbod. Niet meer splitsen, en dat terwijl er woningnood is! Velen van ons vinden dit een bijzondere combinatie. Wij merken dat de politieke sfeer aan het kenteren is en ook dat er juridisch veel haken en ogen zitten aan het splitsingsverbod. 

ga naar nieuwsbericht
91-dak-van-de-maand-juni-2-scaled

Zonnepanelen en een groen dak


De Haagse daken zijn de perfecte schakel in een duurzame stad. Je kunt er zonnepanelen op leggen, of het gebouw energiezuinig maken door het dak te beplanten. Dit dak van de maand volgens Duurzame stad Den Haag is daar een mooi voorbeeld van. 

ga naar nieuwsbericht
pubs1-verkant
imgonline-com-ua-resize-jwz79ghzgk6p8
smartcirculair-768x768-min
24-52-the-art-of-living-herengracht-9-768x768

Goede start van het nieuwe jaar


Het jaar is goed begonnen met een prachtige publicatie in The Art of Living magazine over ons project aan de Herengracht. Het artikel belicht dit bijzondere project een dezer dagen opgeleverd zal worden. "Achter de bijzondere gevel van dit rijksmonument schuilt nu een wereld van tijdloze exclusiviteit." Dit mooie resultaat geeft ons extra energie en motivatie voor het nieuwe jaar. Het hele project bekijk je hier.

ga naar nieuwsbericht