1-nieuwsitem-hillegom-768x768

Visieplan voor het Henri Dunantplein in Hillegom: woningen, winkels, een passage, veel groen en geen auto’s meer!


Op 22 maart 2024 is het artikel 'Nieuwe visie Henri Dunantplein Hillegom: woningen, winkels, een passage, veel groen en geen auto’s meer' gepubliceerd in het Leidsch Dagblad.

ga naar nieuwsbericht
2024-03-15-nieuwsitem-duurzaamheidsuur-768x768

Duurzaamheidsuur 12 april


De wereld om ons heen verandert. Duurzaamheid is een onmisbare pijler geworden in onze samenleving. We moeten samenwerken om een leefbare toekomst te creëren. Start bij jezelf en begin met het verbouwen en verduurzamen van je woning. Een groendak, zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp: de mogelijkheden zijn oneindig. 

ga naar nieuwsbericht
1-schets-woning-bonaire-768x768

Droomhuis op Bonaire


Een Nederlands gezin kocht een huis op het zonovergoten Bonaire! We hebben in een voorontwerp nagedacht over de perceelindeling, het ontwerpen van een zwembad en het maken van een uitkijkpunt over de blauwe zee.

ga naar nieuwsbericht
1-21431-zorgwoningen-768x768

Ontwerp voor woonzorgcomplex


Meer zorgwoningen in de regio Rotterdam.

In de regio Rotterdam worden een oude boerderij en een herbouwde wagenschuur getransformeerd. Om meer ruimte te creëren wordt er nieuwbouw opgericht zonder de monumentale boerderij en wagenschuur aan te tasten. In het woonzorgcomplex worden 24 fijne zorgwoningen gecreëerd voor ouderen met een zorgvraag.

ga naar nieuwsbericht
1-nieuwsitem-oplevering-project-22136-768x768

Oplevering twee luxe stadswoningen


Het voormalige koetshuis aan de Balistraat hebben wij getransformeerd naar twee luxe stedelijke woningen. 

ga naar nieuwsbericht
1-nieuwsitem-kerkenbeurs-maart-768x768

Bezoek onze stand op de Kerkenbeurs!


Heb je al een visie op de toekomst van je kerkgebouw? Een kerk biedt een plek voor rust, bezinning en aanbidding. Tegelijkertijd worden sommige kerkgebouwen steeds minder intensief gebruikt. 


ga naar nieuwsbericht
2024-02-23-nieuwsitem-klimaat-768x768

Klimaatbestendig wonen


Heb je je ooit afgevraagd of je woning klaar is voor de uitdagingen van morgen? Recent onderzoek, zoals eerder deze week is gepubliceerd door de NOS, benadrukt het belang van bewustzijn over klimaatrisico’s voor huiseigenaren. Huiseigenaren weten vaak weinig over welke invloeden klimaatveranderingen hebben op hun eigen woning. 

ga naar nieuwsbericht
news-20020-danckertsstraat-76-en-78-den-haag-768x768

Sneakpeek nieuwbouw appartementen


Hierbij alvast een sneakpeek van dit nieuwbouwproject. Het is een goed voorbeeld van hoe modern en klassiek samen kunnen komen en hoe aandacht voor detail een straatbeeld kan verrijken. Zo kan nieuwbouw dus aansluiten op naastliggende klassieke architectuur. Een typisch voorbeeld van een passende stedelijke inbreiding.

ga naar nieuwsbericht
nieuwsitem-21208-768x768

Update bouw aan de Linnaeustraat


De bouw aan de Linnaeustraat is in volle gang. Er wordt optimaal gebruikgemaakt van de bestaande bebouwing. Op twee garageboxen worden drie extra verdiepingen gerealiseerd. 

ga naar nieuwsbericht
nieuwsitem-21096-768x768

Woonark te water Amsterdam


Aan het einde van het jaar is deze woonark in Amsterdam te water gelaten. 

ga naar nieuwsbericht