Inloopspreekuur: brainstormen en advies


Waarom het inloopspreekuur?

In gedachten heb je misschien al een beeld gevormd van het resultaat van jullie (ver)bouwplannen; genieten van een drankje op je nieuwe dakterras, een diner met vrienden in je riante woonkeuken, een totaal vernieuwde woning door een volledige verbouwing of het bouwen van je eigen droomhuis. 

Tijdens dit kosteloze gesprek denken wij graag met je mee om deze plannen concreet te maken. Schetsen, brainstormen of meer informatie over proces en regelgeving, alles is mogelijk.

Schrijf je in voor het inloopspreekuur met één van onze architecten door jouw regio te kiezen: Den Haag, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Alkmaar of Amsterdam. Wij plannen dan een gesprek met je in. Liever online? Dat is geen probleem, je kunt ook een afspraak maken voor het videospreekuur.  Lees hier meer over het videospreekuur.

"Kom langs voor een kosteloos gesprek!"


De gang van zaken tijdens het inloopspreekuur is heel simpel: tijdens dit gesprek vertel je ons wat je wensen zijn en wij denken vrijblijvend met je mee hoe je deze wensen concreet kunt maken. Verder beantwoorden we graag je vragen en informeren je over de mogelijke vervolgstappen.

Lees hier hoe je je kan voorbereiden op het inloopspreekuur.


inloopspreekuurarchitectenbureauhuisbouwen-1024x568-2 inloopspreekuurarchitectenbureauhuisbouwen-1024x568-1 hoewerkthetkleineafb3
6-transformatiekantoorstudioschaeffer-768x768

Regioarchitecten Den Haag

bekijk hier
2019-09-16kantoorstudioschaefferarchitectenamsterdam

Regioarchitecten Amsterdam

bekijk hier
studioschaefferbvdenhaag768x768

Regioarchitecten Rotterdam

bekijk hier