Onze architecten onderzoeken alle mogelijkheden voor jouw studieproject

Studie en analyse
Een gebouw en de omliggende ruimte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij creëren niet alleen de bebouwing maar nemen altijd de openbare ruimte mee in een ontwerp. Onze architecten maken van jouw visie een analyserende studie om dit project te kunnen realiseren.

Wij hebben veel ervaring met complexe vraagstukken als het gaat om stedenbouw en stadsontwikkeling. Onze werkwijze kenmerkt zich door een klantgerichte aanpak waarbij wij het belang van een grondige analyse goed begrijpen. Daarnaast geeft ons brede netwerk van externe adviseurs en aannemers ons de mogelijkheid om jou altijd met de geschikte partijen in contact te brengen.

studiestedenbouwbinnenstedelijkarchitect-1200x500-1

Samen met jou zoeken we naar toepasbare oplossingen voor binnenstedelijk gebied. Onze architecten zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen en regelgeving. 

We nodigen je daarom graag uit op ons inloopspreekuur of om op een ander moment een gesprek bij ons op kantoor te hebben. 

studiestedenbouwbinnenstedelijkarchitect-1024x568-2
Bedrijfsgebouw Fox in Nieuw Vennep

‘Een kantoorgebouw dat aansluit bij de duurzame beweegredenen van de organisatie’: met deze vraag kwam een reisorganisatie naar ons toe. Wij hebben een studie uitgevoerd voor een nieuwe kantoor gebouw dat perfect aansluit bij de waarden van de organisatie: open, transparant en duurzaam.

ga naar pagina
Bedrijventerrein Gaasperwaard in Vianen

“Hoe maak je een bedrijventerrein architectonisch aantrekkelijk?” Deze vraag stond centraal in de studie die wij deden voor een nieuw bedrijventerrein in Vianen. Wij hebben een beeldregieplan opgesteld en een visualisatie van het beoogde plan uitgewerkt.

ga naar pagina
Studie naar nieuwe dansschool in Amsterdam

Aan ons is gevraagd een studie te maken voor een dansschool aan de Zuidas in Amsterdam. Het ontwerp voor dit gebouw kent een schil van glas.

ga naar pagina
Herontwikkeling van een Rijksmonument

In opdracht van Hasseloo Monumenten hebben wij de herontwik­kelingsmogelijkheden van villa “Terre Neuve” onder­zocht. Het rijksmonument is een combinatie van een omstreeks 1625 gebouwde boerderij en een rond 1820 aangebouwd klassiek voorhuis. De monumentale villa werd al geruime tijd niet meer bewoond en dreigde in verval te raken. Deze studie omvat een globaal indelingsplan van de oude villa en een eerste aanzet tot het ontwerp van een bijpassend nieuw koetshuis.

ga naar pagina
Studie naar nieuw kantoor Rabobank

In Amsterdam hebben wij in opdracht van MAB gewerkt aan een studie voor het nieuwe kantoor van Rabobank aan de Zuidas. Dit nieuwe kantoorgebouw zal tegenover de RAI gerealiseerd worden. Het gebouw is een onderdeel van een levendige omgeving met veel kantoren en wordt onderdeel van een plek in de openbare ruimte.

ga naar pagina