Inloopspreekuur Rotterdam

Heb je (ver)bouwplannen en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is ons inloopspreekuur interessant voor jou.

In Rotterdam staat onze architect Ellen Spek voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Wij bieden de mogelijkheid om langs te komen bij ons op locatie, maar u kunt ook kiezen voor een videogesprek met een van onze architecten.

Klik hier om een (online) afspraak in te plannen. Je ontvangt van ons een e-mail met een afspraakbevestiging en eventueel een Microsoft Teams-link.

Heb je (ver)bouwplannen voor een andere regio? We houden ook inloopspreekuren in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht.


Ellen: Opgegroeid in Rotterdam, niet lullen maar poetsen. Ik zet dezelfde daadkracht en mijn expertise graag in, zodat deze architectonische stad kan blijven groeien.


Telefoon: 010-7200888

49-locatiepagina-rotterdam-ellen-1200x600
1-duurzaam-21030-s-gravenweg-454-rotterdam-1200x600
Oude villa maakt plaats voor nieuwbouwcomplex tussen het groen

Op de grens van Kralingen en ’s Graveland, net buiten Rotterdam, maakt een oude villa plaats voor een nieuwbouwcomplex tussen het groen. In dit pand is ruimte voor dertien villa-appartementen.

Het geheel zal gebruikmaken van warmte/koude-opslag en zo gasloos blijven. De appartementen zijn voorzien van een eigen terras of privé tuin. Daarnaast is er toegang tot een collectieve tuin. Bewoners hebben beschikking over parkeerplaatsen en een eigen berging.

ga naar project
1-duurzaam-woonboot-gordelpad-render-1200x600
Creatieve indeling voor extra woonoppervlakte

Deze woonark krijgt een upgrade! Door slim om te gaan met de regelgeving zien wij mogelijkheid tot het toevoegen van een extra bouwlaag op de ark, waardoor er meer leefruimte gerealiseerd wordt voor de nieuwe bewoners. Met deze verbouwing grijpen we meteen de kans aan om de ark te moderniseren en verduurzamen.

In veel gevallen is de huidige betonbak van een woonark nog in prima staat, maar is de ark verder verouderd. Opdrachtgevers komen vaak naar ons toe met de wens om hun bestaande woonark te verduurzamen en om de indeling te optimaliseren. Zo ook bij deze woonark in Rotterdam.

ga naar project
1-21230-duurzaam-1200x600
Transformatie monument naar woongebouw

Dit prachtige monument aan de Hoogt in Dordrecht wordt getransformeerd naar een woongebouw met negen appartementen. Het monument behoudt zijn charme terwijl het een eigentijdse woonfunctie krijgt.

ga naar project
10-23150-duurzaam-1200x600
Nieuwbouw appartementen in historische architectuurstijl

Op de hoek van de straat, waar de Carnisselaan en Utenhagestraat samenkomen, stond 20 jaar geleden een hoekpand. Na het afbranden van het voormalige pand staat de kavel nog altijd leeg. Op de hoek zal een nieuw pand gerealiseerd worden met hierin drie appartementen. De gemeente Rotterdam wilde graag meewerken aan het realiseren van deze woningen. Tevens wordt met het plan van het bouwblok weer één geheel gemaakt en wordt het straatbeeld verbeterd.

ga naar project
1-21431-1200x600
Woonzorgcomplex in Capelle aan den IJssel

Het ensemble aan de 's-Gravenweg in Capelle aan den IJssel bestaat uit een oude boerderij en wagenschuur. Door de jaren heen zijn er plannen gemaakt om beide monumenten, de boerderij en wagenschuur, te restaureren, de wagenschuur te herbouwen en een nieuwbouwblok toe te voegen. De drie gebouwen zullen samen een modern woonzorgcomplex vormen.

ga naar project
1-22311-1200x600
Stadsherberg de Berckepoort: het visitekaartje van Dordrecht

Midden in het cultureel uitgaansgebied van Dordrecht ligt de Berckepoort, bijzonder erfgoed gevormd door de jaren heen. De Berckepoort bestaat uit meerdere panden van verschillende tijdslagen gelegen aan het Statenplein en de winkelstraat Voorstraat. De gemeente Dordrecht besloot dat het tijd werd voor en nieuwe herbestemming voor de Berckepoort. Wij zijn gevraagd om een visieplan te ontwikkelen.

ga naar project