Vacatures bij Studioschaeffer Architecten

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan bij een creatief architectenbureau? Momenteel hebben we vacatures openstaan voor de functies: medior architect, architectonisch ontwerper, bouwkundige, stagiair architectuur & stagiair bouwkunde. Is dit iets voor jou? Bekijk onderstaand de vacatures die wij open hebben staan.

for English click here 

Benieuwd naar ons creatieve proces? Hieronder zie je hoe onze architecten te werk gaan.

Studioschaeffer is een middelgroot architectenbureau (+/- 40 medewerkers) met de focus op renovatie. We hebben een team van jonge, gemotiveerde, enthousiaste architecten, bouwkundigen en stagiairs die met veel plezier werken aan diverse projecten. Ben je nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ze hier. 

Medior architect

Ga jij bijdragen aan uitdagende projecten? Word je enthousiast van klantgericht denken en van het werken aan projecten op kleine en middelgrote schaal? Heb je daarnaast je een afgeronde opleiding aan de TU of Academie voor Bouwkunst? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen. Door het groeiend aantal projecten zijn wij per direct op zoek naar een medior architect. Bekijk hier de vacature voor medior architect.

Architectonisch ontwerper
Ga jij ons en onze opdrachtgevers verrassen met jouw creativiteit, ideeën en inspirerende schetsen? Bepaal jij met jouw creatieve input mede het beeld van onze projecten? Word je enthousiast van klantgericht denken en van het werken aan projecten op kleine en middelgrote schaal? Heb je daarnaast je een afgeronde opleiding aan de TU of Academie voor Bouwkunst? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen.  
Door het groeiend aantal projecten zijn wij per direct op zoek naar een ontwerper met een aantal jaar werkervaring. Bekijk hier de vacature voor architectonisch ontwerper.

Stagiair bouwkunde
Word jij enthousiast van bouwkundige uitdagingen? Volg je daarnaast een HBO/WO studie in de richting van bouwkunde en zoek je een interessante meewerkstage binnen een jong en innovatief architectenbureau? Bekijk hier de vacature voor stagiair bouwkunde.

Stagiair architectuur
Word jij onze nieuwe Revit-expert? Wil jij meewerken aan gave renovatieprojecten van woningen en appartementen? Volg je daarnaast een HBO/WO studie in de richting van architectuur en zoek je een interessante meewerkstage binnen een jong en innovatief architectenbureau? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen. Bekijk hier de vacature voor stagiair architectuur.

Architecture internship
Will you become our new Revit-expert? Are you looking forward to contribute to cool renovation projects of dwellings and apartments? Are you studying architecture (or similar) and looking for an interesting internship within a young and innovative architectural office in the Netherlands? Check the vacancy here. 

6-vacaturearchitectenbureau6-1024x568 vacaturearchitectenbureau9-1024x568 vacaturearchitectenbureau10-1024x568