Vacatures bij Studioschaeffer Architecten

Natuurlijk wil je werken voor een creatief architectenbureau! Én wil je…

● jouw creativiteit combineren met volledige verantwoordelijkheid voor jouw eigen projecten.
● samenwerken met collega’s en opdrachtgevers, even energiek als jij.
● al doende leren, groeien en je eigen stijl ontwikkelen.

Herken je jezelf hierin? Wees dan welkom bij Studioschaeffer en solliciteer op één van onze vacatures!

Samen ambitieuze projecten realiseren

‘Welkom’ is misschien wel het toverwoord bij alles wat we doen bij Studioschaeffer. We staan open voor een diversiteit aan mensen en projecten en zijn gek op nieuwe, innovatieve ideeën. Onze cultuur is dan ook open en niet hiërarchisch. Dat vormt een veilige basis voor iedereen binnen ons team om ideeën en creativiteit te delen, van elkaar te leren, elkaar te inspireren en samen met veel energie ambitieuze projecten te realiseren.

‘Samenwerken’ doen we trouwens ook buiten het werk om. Bijvoorbeeld tijdens de vrijdagmiddagborrel, de gezamenlijke excursies, het samen sporten (we zijn trotse winnaar van de Archicup Haaglanden 2018 en 2019!) en de andere teamactiviteiten door het jaar heen. Met onze teamspirit hebben we samen al heel wat mooie resultaten behaald!

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

● Medior/senior projectleider (architect)

● Medior/senior bouwkundige

● Assistent projectleider met mogelijkheden voor PEP

● Op zoek naar een stage?

● Architectonisch ontwerper - Tijdelijk niet beschikbaar

We kijken er naar uit jouw sollicitatie op één van onze vacatures te ontvangen!

For english, click here!

Studioschaeffer is een middelgroot architectenbureau (+/- 40 medewerkers) met de focus op renovatie. We hebben een team van jonge, gemotiveerde, enthousiaste architecten, bouwkundigen en stagiairs die met veel plezier werken aan diverse projecten. Ben je nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ze hier. 

Medior/senior projectleider (architect)

Ga jij bijdragen aan uitdagende projecten? Word je enthousiast van klantgericht denken en van het werken aan projecten op kleine en middelgrote schaal? Heb je daarnaast je een afgeronde opleiding aan de TU of Academie voor Bouwkunst? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen. Door het groeiend aantal projecten zijn wij per direct op zoek naar een medior architect. Bekijk hier de vacature voor medior/senior projectleider (architect).

Architectonisch ontwerper

Ga jij ons en onze opdrachtgevers verrassen met jouw creativiteit, ideeën en inspirerende schetsen? Bepaal jij met jouw creatieve input mede het beeld van onze projecten? Word je enthousiast van klantgericht denken en van het werken aan projecten op kleine en middelgrote schaal? Heb je daarnaast je een afgeronde opleiding aan de TU of Academie voor Bouwkunst? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen.  
Door het groeiend aantal projecten zijn wij per direct op zoek naar een ontwerper met een aantal jaar werkervaring. Bekijk hier de vacature voor architectonisch ontwerper.

PEP-architect

Wil jij beroepservaring opdoen binnen een jong en innovatief architectenbureau? Word je enthousiast van klantgericht denken en van het werken aan projecten op kleine schaal? Heb je daarnaast je Master Architectuur? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen. Voor ons bureau zijn wij per direct op zoek naar een PEP architect. Bekijk hier de vacature voor pep-architect.

Medior/senior bouwkundige

Word jij enthousiast van bouwkundige uitdagingen en heb je al een aantal jaar relevante werkervaring binnen een soortgelijke functie? Heb je daarnaast een HBO/WO diploma in de richting van bouwkunde en zoek je een interessante functie binnen een jong en innovatief architectenbureau? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen. Bekijk hier de vacature voor bouwkundige.

Stagiair bouwkunde

Word jij enthousiast van bouwkundige uitdagingen? Volg je daarnaast een HBO/WO studie in de richting van bouwkunde en zoek je een interessante meewerkstage binnen een jong en innovatief architectenbureau? Meld je aan voor de Schaeffer Academy

Stagiair architectuur

Word jij onze nieuwe Revit-expert? Wil jij meewerken aan gave renovatieprojecten van woningen en appartementen? Volg je daarnaast een HBO/WO studie in de richting van architectuur en zoek je een interessante meewerkstage binnen een jong en innovatief architectenbureau? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen. Meld je aan voor de Schaeffer Academy

Architecture internship

Will you become our new Revit-expert? Are you looking forward to contribute to cool renovation projects of dwellings and apartments? Are you studying architecture (or similar) and looking for an interesting internship within a young and innovative architectural office in the Netherlands? Check the vacancy here.