Videospreekuur: brainstormen en advies

De gang van zaken tijdens het videospreekuur is heel simpel: tijdens dit gesprek vertel je ons wat je wensen zijn en wij denken vrijblijvend met je mee hoe je deze wensen concreet kunt maken. Verder beantwoorden we graag je vragen en informeren je over de mogelijke vervolgstappen.

"Maak een afspraak voor een kosteloos online gesprek"

Tijdens het videospreekuur denken we graag met je mee om jouw (ver)bouwplannen concreet te maken. Bij de bevestiging van je afspraak ontvang je een link voor een videogesprek waarmee je op het afgesproken tijdstip kunt videobellen met onze architecten. Je hoeft hier geen extra software voor te installeren.

Om je optimaal op weg te kunnen helpen met jouw vragen of ideeën, is het fijn als je tijdens het gesprek kunt laten zien: 

  • Een tekening of plattegrond van het pand (bijvoorbeeld uit het archief of van Funda)
  • Een foto of video van de bestaande situatie
  • Een schets of lijstje van jouw ideeën
  • Eventueel inspiratie afbeeldingen of voorbeeldfoto’s (bijvoorbeeld Pinterest)

Heb je deze tekeningen of foto’s niet? Geen probleem! Ook dan kan een architect met je brainstormen of je vraag over bijvoorbeeld regelgeving of het bouwproces beantwoorden.

Onze architecten hebben verschillende specialisaties en een focus op diverse regio's in Nederland. Vermeld duidelijk op het invulformulier om wat voor project en welke locatie het gaat, dan kunnen we direct de juiste architect aan jou koppelen.  

Maak een online afspraak  

Terug naar het inloopspreekuur.

1-inloopspreekuurarchitectenbureauhuisbouwen-1024x568-2 2inloopspreekuurarchitectenbureauhuisbouwen-1024x568-1 3inloopspreekuurarchitectenbureauhuisbouwen-1024x568-4
46-transformatiekantoorstudioschaeffer-768x768

Regioarchitecten Den Haag

bekijk hier
52019-09-16kantoorstudioschaefferarchitectenamsterdam

Regioarchitecten Amsterdam

bekijk hier
6studioschaefferbvdenhaag768x768

Regioarchitect Rotterdam

bekijk hier