ga terug naar projectenoverzicht

Nieuwbouw notariswoning in Rijswijk

Dat nieuwbouw niet altijd in moderne stijl hoeft te zijn, blijkt uit dit project in Rijswijk. Voor een nieuwbouwwoning in Rijswijk hebben wij dit ontwerp gemaakt van een chique notariswoning.

Project: 18274
Jaar: 2018
Locatie: Rijswijk
Omschrijving: Nieuwbouw notariswoning
Werkzaamheden: definitief ontwerp, ontwerp, schetsontwerp, splitsingstekeningen, studie, voorlopig ontwerp

Op dit perceel was in het verleden een tuinbouwbedrijf gevestigd, maar door een functiewijziging in het bestemmingsplan is hier de mogelijkheid ontstaan voor het plaatsen van een woning. Onze opdrachtgever is naar ons toegekomen met de vraag of wij een notariswoning konden ontwerpen voor dit nieuwbouwproject.

Er zijn enkele belangrijke details die bij deze woning het klassieke beeld creëren van een notariswoning. De natuurstenen rand onderaan de woning geeft het geheel de kenmerkende massieve uitstraling. De trede voor de voordeur en het Franse balkon erboven, de details in het metselwerk en de lichte dakrand maken deze typische stijl af.

De indeling van dit huis is naar wens van de opdrachtgever opgebouwd rondom een centrale hal met een groot trappenhuis. Op de etage bevinden zich twee slaapkamers met aangrenzende speelruimtes, terwijl de master bedroom met badkamer zich op de bovenste verdieping bevindt.

Het huis is goed geïsoleerd en er zijn zonnepanelen op het dak gemaakt, zodat het klassieke design toch gericht is op de toekomst. Droom jij ook van een nieuwbouwhuis, in welke stijl dan ook? Wij staan voor je klaar om het plan te verwezenlijken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!


nieuwbouw-notariswoning-rijswijk-768x525-1

 

nieuwbouw-notariswoning-rijswijk-768x525-2

 

nieuwbouw-notariswoning-rijswijk-768x525-3
nieuwbouw-notariswoning-rijswijk-1200x600-3
Appartementen en hofjeswoningen in Scheveningen

Hoe kunnen we verschillende soorten woningen toevoegen bij de Scheveningse haven? Met die vraag zijn wij gestart aan dit nieuwbouwplan op de Westduinweg. De bestaande bebouwing is duidelijk aan vervanging toe en het bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor een nieuwbouwplan met verschillende type woningen. Zo zijn we weer een stapje verder in het oplossen van de woningnood!

Het bestaande bedrijfspand met 2 bovenwoningen wordt gesloopt en vervangen voor een nieuw appartementengebouw van 18 woningen met winkelruimte en parkeergarage.

ga naar project
Vrij wonen met geweldig uitzicht op de Kagerplassen
ga naar project
transformatie-kantoor-naar-woningen-1200x600
Een moderne vertaling van de pandjesstructuur

Oud en nieuw ontmoeten elkaar in deze moderne vertaling van de pandjesstructuur in de Haagse Visserijbuurt. Op de hoek van de Prins Willemstraat en de Duinstraat heeft een gedateerd hoekpand plaats gemaakt voor een modern short stay hotel met commerciële ruimtes op de begane grond. Dit zorgt voor een gezellig, levendig straatbeeld. Het nieuwe ontwerp eert het bestaande straatbeeld en zorgt als hoekpand tegelijk voor een passende overgang tussen de Prins Willemstraat en de Duinstraat.

ga naar project
Een vrijstaande woning als binnenstedelijke inbreiding
ga naar project
Nieuwbouwpand in Haagse binnenstad
ga naar project
Nieuw appartementencomplex in de Elandstraat
ga naar project
14023-uo-pre-2018-09-18-1200x600
Binnenstedelijk transformeren: bouwen op een poort

In de Haagse wijk Transvaal is een groot gebied getransformeerd door de oude bebouwing te slopen en grote nieuwbouwcomplexen te realiseren. In dit transformatiegebied is een oude poort tussen de nieuwbouw bewaard gebleven. Aan ons is gevraagd een transformatieplan op te stellen voor deze Reypoort.

ga naar project
Nieuwbouw met klassieke uitstraling in Scheveningen

Aan de Badhuisstraat in Scheveningen worden twee compleet nieuwe panden ontwikkeld in stijl van het huidige straatbeeld. De bestaande bebouwing van één verdieping hoog is in slechte staat en viel nogal uit de toon met de rest van de straat. Om deze reden is gekozen voor nieuwbouw. In het pand worden twee winkeltjes en zeven woningen gerealiseerd.

ga naar project
nieuwbouw-hotel-1200x600-c-new
Nieuwbouw hotel op een aantrekkelijke locatie in Den Haag

In de huidige situatie bevindt zich op deze projectlocatie een woning van drie bouwlagen. De locatie ligt op korte loopafstand van het strand van Scheveningen en leent zich daarom perfect voor het transformeren van de woning naar hotelfunctie. Wij hebben een studie gedaan naar de mogelijkheden voor deze transformatie.

ga naar project
bedrijfsruimte-architect-diemen-1200x600-2
Bedrijfslofts in Diemen

Steeds meer ZZP-ers zijn op zoek naar een eigen representatieve bedrijfsruimte. Deze vraag hebben wij in samenwerking met Fresch Real Estate vertaald in de Bedrijfsloft. Veel licht, een duidelijke identiteit per bedrijfsruimte en flexibelgebruik zijn de speerpunten in dit plan. 

ga naar project
Boten- & clubhuis scouting Pocahontas
ga naar project