Inloopspreekuur Den Haag

Vrijblijvend advies van een architect
Heb je plannen om te verbouwen in Den Haag en omgeving en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het inloopspreekuur interessant voor jou. Op ons kantoor in Den Haag staan onze architecten voor je klaar om met je te brainstormen, te schetsen en je van advies te voorzien.

Op dinsdagmiddag tussen 16.30 uur en 17.30 uur plannen we graag een 20 minuten durend gesprek in met één van onze architecten.

Ons adres in Den Haag is Scheepmakersstraat 47 in Den Haag. Op verzoek is een video gesprek ook mogelijk. Lees hier meer over onze maatregelen omtrent het corona virus.

Momenteel ontvangen wij veel aanvragen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij je vragen om onderstaande vragen te beantwoorden. 

Let op: vanwege de grote hoeveelheid aanvragen kunnen wij momenteel niet op alle aanvragen reageren.

Vul een adres (straat, huisnummer, plaats) in.
Wil je een dakopbouw, aanbouw, dakterras, bestaande indeling wijzigen, etc.
Indien er sprake is van meerdere onderdelen (bv dakopbouw en renoveren), dan graag per onderdeel uitwerken (bv xxm2 opbouw en xxm2 renoveren). We kunnen je dan een zo goed mogelijke bouwkosten indicatie geven.
Vanwege COVID-19 kunnen we een beperkt aantal bezoekers op kantoor ontvangen. Daardoor kunnen we helaas niet garanderen dat er altijd beschikbaarheid is voor een persoonlijke afspraak.
*
*
*
*