Inloopspreekuur Amsterdam

Heb je verbouw- of bouwplannen en wil je deze vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het inloopspreekuur interessant voor jou. Tijdens het inloopspreekuur denken wij graag met je mee. Of het nu gaat om schetsen voor een nieuw ontwerp, bouwtekeningen aanvragen of meer informatie over proces en regelgeving, alles is mogelijk.

In Amsterdam staan onze architecten Aukje Schukken, Ruben Wessels en Maarten Innemee voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Op woensdag tussen 12.00 uur en 13.30 uur plannen we graag een 20 minuten durend gesprek in met één van onze architecten in Amsterdam.

Ons adres in Amsterdam is Stuyvesantstraat 17hs in Amsterdam. Op verzoek is een video gesprek ook mogelijk. Lees hier meer over onze maatregelen omtrent het corona virus.

Momenteel ontvangen wij veel aanvragen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij je vragen om onderstaande vragen te beantwoorden. 

Let op: vanwege de grote hoeveelheid aanvragen kunnen wij momenteel niet op alle aanvragen reageren.

Vul een adres (straat, huisnummer, plaats) in.
Wil je een dakopbouw, aanbouw, dakterras, bestaande indeling wijzigen, etc.
Indien er sprake is van meerdere onderdelen (bv dakopbouw en renoveren), dan graag per onderdeel uitwerken (bv xxm2 opbouw en xxm2 renoveren). We kunnen je dan een zo goed mogelijke bouwkosten indicatie geven.
Vanwege COVID-19 kunnen we een beperkt aantal bezoekers op kantoor ontvangen. Daardoor kunnen we helaas niet garanderen dat er altijd beschikbaarheid is voor een persoonlijke afspraak.
*
*
*
*