Vacatures bij Studioschaeffer Architecten

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan bij een creatief architectenbureau? Momenteel hebben we vacatures openstaan voor de functies PEP architect, junior bouwkundige, stagiair architectuur & stagiair bouwkunde. Is dit iets voor jou? Bekijk onderstaand de vacatures die wij open hebben staan.

for English click here 

Benieuwd naar ons creatieve proces? Hieronder zie je hoe onze architecten te werk gaan.

Studioschaeffer is een middelgroot architectenbureau (+/- 40 medewerkers) met de focus op renovatie. We hebben een team van jonge, gemotiveerde, enthousiaste architecten, bouwkundigen en stagiairs die met veel plezier werken aan diverse projecten. Ben je nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ze hier. 

PEP architect
Wil jij beroepservaring opdoen binnen een jong en innovatief architectenbureau? Word je enthousiast van klantgericht denken en van het werken aan projecten op kleine schaal?
Heb je daarnaast je Master Architectuur? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen.
Voor ons bureau zijn wij per direct op zoek naar een PEP architect. Bekijk hier de vacature voor PEP architect

Junior bouwkundige
Word jij onze nieuwe BIM-expert en pionier op het gebied van nieuwe technieken en software? Wil jij meewerken aan interessante renovatieprojecten van woningen en appartementen? Heb je een HBO/WO studie afgerond in de richting van bouwkunde en zoek je een interessante baan binnen een jong en innovatief architectenbureau? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie te ontvangen. Voor ons bureau zijn wij per direct op zoek naar een junior bouwkundige. Bekijk hier de vacature voor junior bouwkundige

Stagiair bouwkunde
Word jij enthousiast van bouwkundige uitdagingen? Volg je daarnaast een HBO/WO studie in de richting van bouwkunde en zoek je een interessante meewerkstage binnen een jong en innovatief architectenbureau? Bekijk hier de vacature voor stagiair bouwkunde. 

Architecture internship
Will you become our new Revit-expert? Are you looking forward to contribute to cool renovation projects of dwellings and apartments? Are you studying architecture (or similar) and looking for an interesting internship within a young and innovative architectural office in the Netherlands? Check the vacancy here. 

6-vacaturearchitectenbureau6-1024x568 vacaturearchitectenbureau9-1024x568 vacaturearchitectenbureau10-1024x568