nieuws-2

Duurzaam renoveren of een nieuw huis bouwen?

Een nieuw droomhuis bouwen? Of toch een bestaand huis aanpassen naar hedendaagse eisen? Bij sommige vrijstaande huizen is dit een lastig dilemma.

Een bestaand huis hergebruiken en dus renoveren lijkt in eerste instantie de duurzaamste oplossing. Maar ligt het huis wel optimaal op het perceel? Plafondhoogtes zijn lastig aan te passen en zijn deze wel voldoende hoog? Wat is de lange termijn en dus duurzame kwaliteit van een na-isolatie oplossing? Is het huis in slechte staat en is het überhaupt nog te renoveren? En tegen welke prijs? 

Wij helpen je graag bij het onderzoeken van de potenties van het bestaande huis tegenover de optie tot nieuwbouw. In dit artikel sommen we alvast wat opties op, en laten we een aantal inspirerende voorbeelden zien. 

Wil je meer weten? Kom langs op ons inloopspreekuur! Elke vrijdag kun je zonder afspraak binnen lopen op ons kantoor in Den Haag. Maar je kunt ook een afspraak maken op een ander moment in de week, of op een van onze andere locaties in Alkmaar, Amsterdam, Bilthoven, Den Bosch, Leiden of Rotterdam.

Een nieuw droomhuis bouwen? Of toch een bestaand huis aanpassen naar hedendaagse eisen?

Lees meer