Het was fijn om je te ontmoeten op de Beurs Eigen Huis 2023!

Het was fijn je te ontmoeten op de Beurs Eigen Huis 2023! Bedankt voor je interesse in Studioschaeffer en je bezoek aan onze stand!

Heb je tijdens de beurs niet al jouw vragen kunnen stellen? Plan dan hier een vrijblijvende vervolgafspraak!

Wanneer je nog eens wilt bekijken welke diensten en services wij aanbieden, lees dan rustig verder. Onderstaand tref je een overzicht.

"Heb je tijdens de beurs niet al je vragen kunnen stellen? Maak een vrijblijvende vervolgafspraak!"

Wil je woonvolume toevoegen aan je huidige woning? Door het realiseren van een dakopbouw en/of aanbouw kun je vierkante meters toevoegen.


Wil je jouw woning weer toekomstbestendig maken en laten voldoen de woonwensen passend bij deze tijd? Of je nu kiest voor een doorbraak of een volledige interne renovatie; Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om jouw woning weer future-proof te maken!Is het voor jou hèt moment om jouw woning te verduurzamen? Onze duurzaamheidscoaches brengen de diverse opties voor jouw woning in kaart en adviseren je over het beste plan van aanpak. Als afsluiting van dit proces kunnen wij een nieuw energielabel voor je uitgeven.

Ligt jouw hart bij wonen op het water? Van ontwerp tot vergunningsaanvraag tot de zoektocht naar een geschikte arkenbouwer. Wij zorgen ervoor dat jouw watervilla binnen handbereik komt!Ben jij de trotse bezitter van een kavel en wil je daarop jouw droomhuis bouwen? Vertel ons wat jouw wensen zijn en binnen de mogelijkheden regelen wij het!

Mocht je tijdens de beurs voor het eerst kennisgemaakt hebben met ons architectenbureau. dan wil je ons misschien eerst beter leren kennen. Maak hier kennis met ons team en de waarden waar wij voor staan!

newproject3 newproject4
newproject5

Ons team

Ons team
newproject7

Duurzaamheidscoaches

Duurzaamheidscoaches
newproject10

Meer ruimte creeren door een dakopbouw?