ga terug naar projectenoverzicht

Extra (duurzame) woonruimte aan de Laan van Poot

Meer woonruimte. In deze tijd van woningnood is dat een veelgehoorde wens. Aan de Laan van Poot hebben wij een ontwerp gemaakt waar door middel van een aanbouw en het vergroten van de dakkapellen meer leefruimte ontstaat.

In de aanbouw is ruimte voor een open keuken en extra zitruimte. Op de plaats waar de keuken stond, is nu ruimte voor een werkkamer die gebruikt kan worden voor pottenbakken. Daarnaast is er ook een droogruimte voor de potten. Vanuit de bestaande woonkamer zal een nieuw raam een leuke doorkijk bieden op de creaties die staan te drogen.

De aanbouw is ontworpen van donker- en lichtgrijs zink met een grote glazen pui. Over de hele breedte is er de mogelijkheid om de pui door middel van houten schuifpanelen dicht te maken.

Project: 22014
Jaar: 2022
Locatie: Den Haag
Omschrijving: Aanbouw en verduurzaming

De dakkapellen worden vergroot, zowel aan de voor- als achterkant. Hierdoor wordt ook de tweede verdieping een stuk ruimer.

Het hele huis wordt beter geïsoleerd, er komt vloerverwarming en een warme terugwin-installatie. Tot slot komt er een opvangsysteem met filter om zo regenwater te kunnen gebruiken. Ruim én duurzaam!

Denk jij ook na over uitbreiding, verduurzaming of verbouwing van je huis? Klik op de link links en maak een vrijblijvende afspraak!

new-project-3
Klassiek dijkhuis met 3-laagse moderne aanbouw

Door middel van deze drielaagse aanbouw ontstaat op de begane grond ruimte voor een slaapkamer en een kleine werkkamer. Op de eerste verdieping zorgt deze uitbreiding voor een extra ruime woonkamer en keuken en op de tweede verdieping ontstaan twee slaapkamers.



ga naar project
Transformatie van restaurant naar shortstay hotel

Aan de Vlietweg in Leidschendam wordt dit hotel restaurant getransformeerd naar een shortstay hotel, waarbij het hoofdgebouw in de bestaande stijl wordt uitgebreid met daarnaast moderne aanbouwen van zink.

ga naar project
9-web-doorkijk
Flinke uitbreiding voor charmante jaren 10 woning

Deze charmante jaren 10 woning in de Utrechtse wijk Lombok heeft een afwijkende vorm door haar ligging in de buitenbocht van de straat. 

De nieuwe bewoners, een gezin van 5, zagen de potentie van dit huis goed in. Hun belangrijkste wensen waren: meer leefruimte, functionele opbergruimte én architectonische details. 

ga naar project
Moderne schuurwoning met brede aanbouw

Aan de Haagweg in Monster, tegenover Duingebied Solleveld, hebben wij een ontwerp gemaakt om de huidige woning te verbouwen naar een moderne schuurwoning met rieten kap en brede aanbouw.

ga naar project