Bedrijfsgebouw Fox in Nieuw Vennep

‘Een kantoorgebouw dat aansluit bij de duurzame beweegredenen van de organisatie’: met deze vraag kwam een reisorganisatie naar ons toe. Wij hebben een studie uitgevoerd voor een nieuwe kantoor gebouw dat perfect aansluit bij de waarden van de organisatie: open, transparant en duurzaam.

Om deze reden wordt gebruik gemaakt van gevelelementen in verschillende groentinten in combinatie met hout of bamboe. Ook wordt er gekozen voor loopbruggen en een atrium zodat er veel licht in de hal binnen komt.

Het gebouw kent een tweeledige functie, een deel als kantoor en een deel voor bezoekers die en sound & light show kunnen bijwonen. De open connectie van het interieur verbindt de hoger gelegen kantoren met bezoekers. Deze entrees worden verder aangekleed met beplanting en sprekend meubilair zodat de bezoeker gelijk in de juiste sfeer binnen komt.

bedrijfsgebouw-architect-studioschaeffer-1200x600-2 studie-stedenbouw-binnenstedelijk-architect-1200x600-7 studie-stedenbouw-binnenstedelijk-architect-1200x600-8