newproject18

Seminar: 'Optoppen: inspiratie en realiteit’ - donderdag 26 oktober

Op 17 mei jl. schreef minister Hugo de Jonge een brief aan de kamer, waarin hij aankondigt het bouwen van woningen op bestaande gebouwen te willen stimuleren. Sindsdien staat dit ‘optoppen’ hoog op de agenda bij corporaties en marktpartijen. Ons architectenbureau werkt al 20 jaar aan optoppingen.

newproject19
62-newproject22

Wij delen graag alles wat wij in die periode geleerd hebben met u. Wij doen dit vol enthousiasme!
Daarom nodigen wij u uit voor ons seminar ‘Optoppen: inspiratie en realiteit’ op26 oktober 2023 om 11.00 uur op Scheepmakersstraat 47 in Den Haag.newproject25

Wie gingen u voor?

Sinds de overheid de nadruk legt op optoppen als oplossing voor de woningnood, zijn wij bij diverse initiatieven betrokken. Zo is ons bureau door de provincie Zuid-Holland uitgenodigd een presentatie te geven aan corporaties en marktpartijen uit de regio. Daarnaast zijn enkele van onze projecten geëxposeerd door de Haagse welstandscommissie in de centrale ontvangsthal van het stadhuis en is de door ons ontworpen opbouw op de Valkenboskerk al enkele weken tentoongesteld in het Museon / Omniversum. Voor ons is dit een mooie motivator om onze kennis nog intensiever te delen!

newproject21

Programma


• 10.45 – Ontvangst en koffie
• 11.00 – Opening door Bas van den Broeck en Maarten Innemee
• 11.10 – Presentatie ’Optoppen’ door Bas van den Broeck
• 11.30 - 12.15 – Case studies diverse projecten door onze architecten
• 12.15 – Interactie aan de hand van stellingen
• 12.30 – Lunch en netwerkmogelijkheid

newproject19

Inschrijven

Inschrijven voor het seminar kan via de aanmeld button op deze pagina of via deze link: https://www.studioschaeffer.nl/inschrijven-seminar.
(Aan het seminar zijn geen kosten verbonden)