Vacature (junior) Project Architect

Ga jij bijdragen aan uitdagende projecten? Word je enthousiast van klantgericht denken en van het werken aan projecten op kleine schaal? Heb je daarnaast een afgeronde opleiding aan de TU of Academie voor Bouwkunde? Dan kijken wij er naar uit jouw sollicitatie voor deze vacature te ontvangen.

Door het groeiend aantal projecten hebben wij per direct een vacature open staan voor een (junior) Project Architect bij ons architectenbureau.

vacature-architectenbureau-2-1200x600

Wie zijn wij?

Studioschaeffer is een middelgroot architectenbureau (+/- 30 medewerkers) met de focus op renovatie. We hebben een team van jonge, gemotiveerde, enthousiaste architecten, bouwkundigen en stagiairs die met veel plezier werken aan diverse projecten.

Wat ga jij doen als onze nieuwe (junior) Project Architect?

• Je bent organisatorisch en financieel verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse, (kleinere) verbouw projecten. Van de ontwerpfase tot de bouwvoorbereidingsfase
• In dit proces heb je regelmatig contact met de opdrachtgever(s) en eventuele derde partijen
• Je begeleidt tekenaars en stagiairs, die samen met jou de projecten tot een succes maken
• Je maakt zelfstandig ontwerp- & bestektekeningen
• Je neemt deel aan één of meerdere werkgroepen, waarmee je een bijdrage levert aan de algehele ontwikkeling van ons architectenbureau.
 
Wat bieden wij?


• Een uitdagende functie waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen en kunt groeien, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en initiatief.
• Een intensieve inwerkprocedure waarin je in korte tijd intern wordt opgeleid.
• Fijne collega’s en teamspirit, dagelijks wordt er samen geluncht, iedere vrijdagmiddag drinken we een borrel en minimaal twee keer per jaar plannen we een excursie en eten we wat samen.

Wat verwachten wij?


• Je beschikt over een afgeronde opleiding aan de TU Bouwkunde, Architectuur of Academie van Bouwkunde
• Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring als architect
• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
• Je werkt nauwkeurig en durft beslissingen te nemen
• Je hebt een proactieve werkhouding en hands-on mentaliteit
• Je bent sociaal sterk, enthousiast en een organisatietalent
• Uitgebreide kennis van Revit is een must
• Kennis van het bouwbesluit is een pré
• Vaardigheid met 3D tekensoftware is een pré

Contactinformatie

Indien je voldoet aan het bovenstaande profiel van de vacature (junior) Project Architect, dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet via vacancy@studioschaeffer.nl.
Geef daarin duidelijk aan hoe ons architectenbureau zich positioneert en waarom ons bedrijf aansluit bij jouw ambities. 

Van watertoren tot woonhuis

Het is de droom van velen om in een karakteristiek, industrieel gebouw te wonen. De functionele vormgeving en de monumentale status van een dergelijk gebouw maken van de transformatie tot woning een interessante ontwerpopgave. Hierbij komen zowel esthetische als technische aspecten aan bod.

ga naar project
Transformatie Reeuwijk

In sommige gevallen is het lastig om te kiezen of een pand gesloopt moet worden, waarna nieuwbouw plaats kan vinden, of dat het efficiënter is het pand te verbouwen. In Reeuwijk was dat niet anders. Na het maken van diverse kostenramingen heeft de opdrachtgever besloten tot verbouw over te gaan. Dit had niet in de laatste plaats te maken met een gedurende het proces toenemende affiniteit met de oude woning.

ga naar project
Minimalistische aanbouw
ga naar project
Woonark Vinkeveen

Moderne woonark in het hart van het plassengebied in Vinkeveen

ga naar project
Wonen aan het water

een moderne woning met veel licht, lucht en ruimte met een open relatie naar het water, de Langeraarseplas in Ter Aar.

ga naar project
Duinvilla wassenaar
ga naar project
Huis Maarheeze

In 2007 begonnen wij aan de  grootscheepse restauratie van deze villa. Het Rijksmonument op het voormalig grondgebied van het landgoed Oud Clingendaal was in redelijke staat. De tuin was echter zeer vervallen. Onze restauratie had betrekking op zowel het interieur als het exterieur.

ga naar project
Verbouwing groothandel

Op het industrieterrein de Spaanse Polder te Rotterdam hebben wij een bestaand distributiecentrum getransformeerd tot een groothandel. Het distributiecentrum aan de Vlaardingweg bestaat uit diverse grote hallen en kantoorruimten. Deze verschillende gebouwen  worden in de nieuwe situatie samengevoegd middels een grote rode luifel. 

ga naar project
Verbouwing monumentaal pakhuis Amsterdam
ga naar project