Inloopspreekuur Friesland

Heb je (ver)bouwplannen en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het videospreekuur interessant voor jou.

In Leeuwarden staat onze architect Gert-Jan Groenewoud voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Op maandag- en donderdagmiddag tussen 15.00 uur en 16.30 uur plannen we graag een 20 minuten durend videogesprek in met Gert-Jan.

Momenteel ontvangen wij veel aanvragen. Om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij je vragen om onderstaande vragen te beantwoorden. Je ontvangt van ons een e-mail met een afspraakbevestiging en het tijdstip waarop we contact met je opnemen.


Vul een regio in.
Wil je een dakopbouw, aanbouw, dakterras, bestaande indeling wijzigen, etc.
Indien er sprake is van meerdere onderdelen (bv dakopbouw en renoveren), dan graag per onderdeel uitwerken (bv xxm2 opbouw en xxm2 renoveren). We kunnen je dan een zo goed mogelijke bouwkosten indicatie geven.
Vanwege COVID-19 kunnen we een beperkt aantal bezoekers op kantoor ontvangen. Daardoor kunnen we helaas niet garanderen dat er altijd beschikbaarheid is voor een persoonlijke afspraak.
*
*
*
*